Челси изуми Англия с нетрадиционна молба, съперникът е в недоумение


Челси изуми Англия с нетрадиционна молба, съперникът е в недоумение
Снимка: Getty Images

1445 0

Ръководството на Челси отправи странна и причудлива молба до футболната асоциация на Англия. Лондончани са помолили предстоящият двубой срещу Мидълзбро за ФА къп да се играе при затворени врати. Молбата прави още по-голямо впечатление, поради факта че Челси гостува във въпросната среща.

От „Стамфорд Бридж“ пуснаха изявление до феновете си на официалния уебсайт, в което поясняват, че след разговори с правителството не се е стигнало до консенсус и лондончани няма да могат да пуснат билети за срещата от четвъртфинала на ФА Къп срещу Мидълзбро. Челси са на мнението, че на срещата не трябва да има фенове на нито един от двата отбора, защото в противен случай се нарушава футболният етикет.

От Боро също излязоха с мнение по въпроса, в което съобщават, че смятат молбата на Челси за изключително странна и ненужна.

След наложените санкции срещу собственика на „сините“ Роман Абрамович стана ясно, че на лондончани им се забранява продажбата на билети за предстоящите мачове и само фенове, закупили сезонни билети, могат да продължат да посещават мачовете на любимия си отбор.

Правителството на Острова позволи на Челси да продължи състезателната си и оперативна дейност чрез специален лиценз. Междувременно спекулациите около бъдещето на клуба не стихват, а последната информация е, че е пристигнала нова, мултимилиардна оферта за собствеността на Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички