Челси изпрати официално запитване за бранител на конкурент


Челси изпрати официално запитване за бранител на конкурент
Снимка: Getty Images/Guliver

1513 0

Челси се интересува от привличането на бранителя на Брайтън Люис Дънк. 28-годишният играч е оценяван на 50 милиона паунда от „чайките“. Националът на Англия се представя на отлично ниво с екипа на Брайтън в последно време и би могъл да се справя на ниво и в по-голям клуб.

Лондончани имат сериозна нужда от играч като Дънк и поради тази причина те са изпратили запитване към Брайтън за цената на футболиста, след като трансферната забрана на Челси бе премахната в края на миналата година. Според информациите от Англия защитникът ще излезе на „сините“ около 50 милиона паунда, което не е проблем за тима от Западен Лондон. 28-годишният бранител би подобрил сериозно отбраната на тима, след като Курт Зума и Андреас Кристенсен не се справят с предоставения им шанс до момента през сезона.

Челси са свързвани и с трансфер на бранителя на Борнемут Нейтън Аке. Ако лондончани не успеят да докарат на „Стамфорд бридж“ бившия си футболист, Дънк би бил добра опция. А ето кой друг ще се опитат да докарат лондончани на "Стамфорд бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички