Челси е на път да договори още един играч на Аякс


Челси е на път да договори още един играч на Аякс
Снимка: Getty Images/Guliver

2859 0

От Челси са постигнали устна договорка с Аякс за трансфера на крилото на амстердамци Хаким Зиеш. Според „Де Телеграаф“ се очаква 26-годишният мароканец да пристигне на „Стамфорд Бридж“ за сумата от 45 милиона евро.

„Сините“ бяха наказани да не купуват нови играчи по време на последния летен трансферен прозорец, но сега искат да подсилят тима си за следващия сезон. Хаким Зиеш се изправи на два пъти срещу Челси през този сезон в груповата фаза на Шампионската лига и направи две асистенции по време на равенството 4:4 на „Стамфорд бридж“. През изминалото лято мароканецът бе един от играчите, които бяха свързвани с трансфер извън „Йохан Кройф Арена“, след като помогна на тима да достигне полуфиналната фаза на Шампионската лига, но реши да удължи контракта си до август 2022-ра.

От Челси ще опитат да подмладят сериозно състава си през лятото. Договорите на Уилиян, Педро и Оливие Жиру изтичат през лятото, като Марко ван Хинкел и резервният вратар Уили Кабайеро също ще станат свободни агенти в края на юни. А ето кой футболист най-вероятно ще последва Зиеш от Аякс в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички