Челен сблъсък с Арсенал! Манчестър Сити с официална оферта за Деклан Райс


Челен сблъсък с Арсенал! Манчестър Сити с официална оферта за Деклан Райс
Снимка: Getty Images

1475 0

Манчестър Сити официално влезе в битката за подписа на капитана на Уест Хям Деклан Райс. "Гражданите" са отправили оферта към "чуковете" за централния халф. Припомняме, че Райс отдавна е искан от Арсенал, като вече бяха отхвърлени две оферти от "топчиите".

Челен сблъсък между Сити и Арсенал

Sky Sports твърди, че от Сити са предложили 90 милиона паунда за английския национал, като 80 млн. от тях са твърда сума, а останалите 10 са потенциални бонуси.

Очаква се босовете на Уест Хям да отхвърлят офертата на Сити, тъй като искат да получат около 100 млн. паунда за най-добрия си футболист, а очакват в следващите дни трето предложение от Арсенал.

24-годишният Райс има над 200 мача за "чуковете", като в изминалия сезон ги изведе до първи европейски трофей от 58 години насам с победа над Фиорентина във финала на Лигата на конференциите. Полузащитникът също така има 41 мача за националния отбор на Англия. Последната оферта от Арсенал, който бе отхвърлена от Уест Хям, бе от 80 млн. паунда, но се очаква нова повишена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички