Част от Ливърпул вече 8 години: Изявил желание за повече минути от Клоп - получава шанса си


Част от Ливърпул вече 8 години: Изявил желание за повече минути от Клоп - получава шанса си
Снимка: Getty Images

8942 0

Ливърпул успя да спре Манчестър Сити и да не загуби в мач, в който определено "гражданите" бяха по-добри. След равенството 1:1 обаче мърсисайдци дадоха жертва. С контузия е един от най-важните футболисти - вратарят Алисон.

Това все пак е шанс за повече игрови минути пред резервния страж Куивин Келъхър. Той е в клуба вече 8 години, след като пред 2015-а преминава от Рингамон (в родината му) в отбора до 18 години на Ливърпул. Следва престой и в този до 23 години, след което и в представителния тим, където е от 2019-а.

Той рядко получава шанс за изяви, но през този сезон вече е играл в повече, отколкото през целия минал. А сега се открива отлична възможност да покаже, че може да е конкурентен на Алисон, след като бе поискал повече игрово време.

"Очевидно към момента съм резервен вариант, но моята амбиция е да играя колкото мога повече мачове. Това искам. Важно е за мен да играя, да натрупам серия от мачове, това е много важно за развитието ми и за да добия острота" - призна той.

Колкото до Алисон, тепърва ще се разбира колко време ще е аут и в колко мача ще стартира ирландецът - едно е сигурно, той отново ще играе още в този четвъртък в Лига Европа. В същото време мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе споделил преди време, че не иска да се разделя с Келъхър и че би го сторил, само ако получи изключителна оферта. А след мача със Сити играч на Ливърпул стана по-скъп с 8,5 милиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички