На Острова: Действията на Владимир Путин променят плановете в Шампионска лига


На Острова: Действията на Владимир Путин променят плановете в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1859 0

Европейската футболна централа ще бъде принудена да премести тазгодишния финал в турнира Шампионска лига, твърдят медиите на Острова в днешния 22 февруари!

Големият мач е насрочен за 28 май и трябва да се проведе на "Газпром Арена" в Санкт Петербург, но заради действията от последните часове на руския президент Владимир Путин, УЕФА, може би, ще се наложи да промени локацията за финала.

*Припомняме, че снощи Путин официално призна Донецката и Луганската народни републики, с което напрежението по оста Украйна - Русия се покачи неимоверно.

Съществува голяма вероятност Европейският съюз да наложи санкции на страната, което от своя страна ще повлияе сериозно на решенията, които се взимат от УЕФА, твърдят британците и посочват прочутия "Уембли" като вероятен заместник на "Газпром Арена"!

Любопитно е да се отбележи, че през миналия сезон 2020/21, финалът в Шампионска лига също бе преместен (от Турция в Португалия), като тогава причина за това станаха рестрикциите около Ковид-19!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички