Бруно Фернандеш за гола на Уан-Бисака: Всички бяхме изненадани, не знаехме, че може да стреля


Бруно Фернандеш за гола на Уан-Бисака: Всички бяхме изненадани, не знаехме, че може да стреля
Снимка: Getty Images/Guliver

1751 0

Манчестър Юнайтед победи с 4:1 Нюкасъл, след като до 86-ата минута резултатът бе равен. Едно от попаденията в края бе дело на десния краен бранител Аарън Уан-Бисака, който се разписа с мощен удар. Един от лидерите на "червените дяволи" Бруно Фернандеш се пошегува със своя съотборник.

"Всички бяхме толкова щастливи, защото не знаехме, че той може да шутира. Заради това за нас бе трудно да повярваме, че може да вкара, никога не сме го виждали да стреля. Всички говорихме за това в съблекалнята, питахме го какво се е случило, защото мислехме, че е искал да центрира, но е ударил зле топката и е вкарал.

Но аз съм щастлив за него. Той заслужаваше гола, а всички ние искаме от него това. Да бъде по-позитивен, по-често в противниковото наказателно поле, да се опитва и да се развива, защото има големи качества. Всеки го знае като дефанзивен играч, но трябва да покаже повече и в нападение, защото вярвам, че има качествата" - сподел Фернандеш пред клубната телевизия на Юнайтед.

A Манчестър Юнайтед набеляза нов бранител на трансферния пазар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички