Мълва от Острова: Треньорът на Манчестър Юнайтед е преосмислил решението си за Кристиано Роналдо


Мълва от Острова: Треньорът на Манчестър Юнайтед е преосмислил решението си за Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1603 0

Английското издание "The Telegraph" твърди, че е настъпил обрат в позицията на Ерик тен Хаг и Кристиано Роналдо ще може да напусне Манчестър Юнайтед след Нова година!

След пристигането си на "Олд Трафорд" нидерландският специалист бе твърдо решен да задържи португалеца в отбора, въпреки явното му желание да отиде в тим, който ще участва в Шампионска лига през сезон 2022/23.

В крайна сметка, CR7 остана при "червените дяволи", но игровото му време е силно редуцирано - от началото на кампанията той е записал общо 378 минути на терена, разпределени в два турнира - 207 във Висшата лига и 171 в Лига Европа.

Според изданието, Тен Хаг вече няма нищо против да се раздели с Кристиано и е дал "зелена светлина" на ръководството да осъществи трансфер през месец януари. Договорът на звездата изтича на 30 юни 2023 г., а самият той се надява да покаже добра игра на Световното първенство в Катар, която би му осигурила преминаване в отбор, който ще участва в елиминациите на Шампионска лига през пролетта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ТВ водещ за решението за Роналдо: Тен Хаг е арогантен заблуден грубиян!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички