Брендън Роджърс е разочарован: Бяхме по-добри от Челси, заслужавахме победа


Брендън Роджърс е разочарован: Бяхме по-добри от Челси, заслужавахме победа
Снимка: Getty Images/Guliver

1757 0

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс е на мнение, че неговият отбор е заслужавал трите точки при гостуването на Челси в мач от втория кръг на Висшата лига. Двата отбора завършиха при резултат 1:1 след голове на Мейсън Маунт и Уилфред Ндиди, а в края на мача в действителност "лисиците" бяха близо до победен гол.

"Играхме толкова добре срещу много класен съперник в мач с емоционален заряд заради дебюта на Франк на "Стамфорд Бридж". Но аз смятам, че ние бяхме по-добрия отбор, създадохме толкова много положения. Организацията ни в защита беше много добра. Допуснахме гол, но това е по моя вина, тъй като исках от отбора ми да играе", започна Роджърс.

"През тези 90 минути ние бяхме очевидно по-добрият отбор. Агресията и интензивността в играта ни бяха отлични, а това няма как да не ни разочарова, след като не спечелихме мача", добави още Роджърс, който започна треньорската си кариера именно в Челси.

Междувременно легенда на Челси обяви край на кариерата си (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички