Каръкът за Лампард продължава: "Лисиците" излъгаха Челси насред "Стамфорд Бридж"


Каръкът за Лампард продължава: "Лисиците" излъгаха Челси насред "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images/Guliver

3251 0

Новият мениджър на Челси Франк Лампард дебютира за "сините" на митичния "Стамфорд Бридж", но ще трябва да продължи да чака за първата си победа начело на "сините". Лондончани завършиха при равен резултат 1:1 с отбора на Лестър в мач от втория кръг на английската Висша лига.

Двубоят започна повече от отлично за домакините, които подходиха към своя съперник с атакуващ футбол, който даде резултат след само седем минути игра. 20-годишният Мейсън Маунт продължи да впечатлява с изявите си, като се възползва от грешка на Уилфред Ндиди и реализира във вратата на "лисиците".

Челси продължи да търси второ попадение и в следващите минути, но без резултат. През втората част Лестър излезе напълно преобразен и започна да поглежда все по-често към вратата на Кепа. В средата на полувремето "грешникът" при първия гол Уилфред Ндиди успя да се реваншира с изравнително попадение от корнер. 

Голът на Ндиди разклати Челси, който се впусна в търсене на победен гол, но това отвори свободни пространства в задни позиции. Джеймс Мадисън, Джейми Варди и Юри Тилеманс се оказаха в голова позиция за гостите, но не успяха да направят обрата в мача пълен. 

Така "сините" спечелиха първата си точка през новия сезон в Англия, след като в първия кръг допуснаха тежка загуба от Манчестър Юнайтед. За Лестър пък това бе второ равенство от началото на сезона, след като в първия си мач направиха нулево реми като домакин на Улвърхемптън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички