Бранител на Ливърпул: Не мога да обясня случващото се в Ливърпул, нямаше ме 2 месеца


Бранител на Ливърпул: Не мога да обясня случващото се в Ливърпул, нямаше ме 2 месеца
Снимка: Getty Images

1894 0

Защитникът на Ливърпул Ибрахима Конате най-после се възстанови от контузия и вече е на разположение на мениджъра Юрген Клоп. Той взе участие при загубата от Арсенал на "Емиратс" през уикенда, след като се появи от резервната скамейка през втората част.

След мача Конате заяви, че не може точно да даде обяснение за случващото се в Ливърпул и кризата, в която се намира отборът, тъй като в продължение на два месеца бе извън строя. Въпреки това той се надява, че ще помогне на отбора да се върне на победния път.

"Много съм щастлив, че се завърнах. Бяха дълги два месеца, но искам да благодаря на целия медицински щаб, че ми помогнаха да се завърна в добро състояние и здрав, надявам се", започна Ибрахима Конате.

"След като реално не бях с отбора в последните месеци, не мога да дам точно обяснение за ситуацията, но сега съм тук и ще опитам да направя всичко по силите си да помогна на отбора.

Разбира се, че съм много тъжен за отбора, защото не стартирахме добре този мач (срещу Арсенал). Опитахме да се върнем в мача, стигнахме до 2:2, но след това Арсенал вкара от дузпа", завърши Конате.

Партньорът на Конате в отбрана Върджил ван Дайк назова какъв е големият проблем на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички