Лоши новини за Ливърпул и контузените от мача с Арсенал


Лоши новини за Ливърпул и контузените от мача с Арсенал
Снимка: Getty Images

1403 0

Много неубедителният старт на сезона за Ливърпул донесе още негативи за отбора от Мърсисайд. „Червените“ допуснаха загуба с 2:3 от Арсенал в дербито на последния кръг от Висшата лига, а в хода на срещата Юрген Клоп трябваше да направи две принудителни промени.

Още през първата част контузии срещу „артилеристите“ получиха Трент Александър-Арнолд, както и Луис Диас, като колумбиецът напусна по време на първото полувреме, докато английският бранител излезе на почивката.

Техните места бяха заети от Роберто Фирмино и Джо Гомес, а сега се установи колко време ще липсват двамата за „червените“.

Ситуацията при Луис Диас е доста неприятна, тъй като колумбиецът навярно ще се завърне в игра около Коледа, след като контузията му в коляното е доста сериозна.

При Трент нещата са малко по-добре, като английският бранител ще лекува десния си глезен между 2 и 3 седмици. Положителното за Клоп е, че и двамата имат алтернативи, като Александър-Арнолд може да бъде заменен от Джо Гомес и Калвин Рамзи, а там може да играе и Джеймс Милнър при по-чрезвичайна обстановка.

В нападение германецът има солиден избор, с който пък може да замени Диас, макар той да е навярно най-добре представящият се футболист за Ливърпул до този момент през кампанията. А с какво ощетиха Ливърпул при визитата му в Лондон, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички