Брандън Уилямс преподписа с Манчестър Юнайтед до 2024-а


Брандън Уилямс преподписа с Манчестър Юнайтед до 2024-а
Снимка: Getty Images/Guliver

2168 0

Брандън Уилямс парафира нов четиригодишен контракт с Манчестър Юнайтед до юни 2024 година. Младият бранител изигра 33 мача за първия тим след дебюта си миналия септември срещу Рочдейл за Купата на Лигата.

Фулбекът ще играе и в турнира Лига Европа, където ще замести контузения Люк Шоу, който е аут до началото на следващия сезон с травма на глезена. Уилямс е в клуба от седемгодишна възраст и е един от 12-те играчи от школата, които взеха участие в мачове от Висшата лига този сезон.

До момента Уилямс получаваше по 4000 паунда седмично, а според медиите на Острова новата му заплата е десетократно по-голяма - 40 000 паунда на седмица. Новият контракт е до 2024-а, като има опция за удължаване с още една година.

„Това е още един горд момент за мен и моето семейство. Сбъднах мечтата си, когато дебютирах за първия тим на Манчестър Юнайтед. Работих изключително усилено за тази възможност – научих много от мениджъра, треньорския щаб и моите съотборници и искам да им се отплатя за гласуваното доверие. Знам, че всички в клуба работят, за да постигнем успехи в следващите години и съм развълнуван да бъда част от този проект“, каза Уилямс за клубния сайт.

„Брандън имаше отличен първи сезон. Новият му договор е признание за неговата усилена работа и прогрес след дебюта му. Той излезе от школата и знае какво е да играеш за Манчестър Юнайтед. Брандън притежава всички необходими качества, за да бъде част от този вълнуващ млад състав. Той ще продължи да се учи по време на тренировките и ние очакваме с нетърпение да проследим развитието му през следващите сезони“, сподели мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер.

В същото време ръководството на Манчестър Юнайтед склони да пусне Алексис Санчес без пари в Интер заради умопомрачителната му заплата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички