Брайтън - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме полуфинала за ФА Къп?


Брайтън - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме полуфинала за ФА Къп?
Снимка: Getty Images

2552 0

Днес Манчестър Юнайтед може да си осигури финал във ФА Къп, където да се изправи срещу градския си съперник Манчестър Сити. За тази цел обаче ще трябва да победи Брайтън на "Уембли". Срещата е от 18:30 часа.

След отпадането от Лига Европа и гръмката загуба от 3:0 от Севиля "червените дяволи" ще имат възможност да се реваншират частично пред своите фенове. Това обаче няма да е особено лесна задача заради силния домакин, който имат пред себе си.

Поражението на Брайтън от Тотнъм е единствената им загуба в последните им девет мача, по време на които те отбелязаха 23 пъти. В класирането във Висшата лига са на 8-о място със само една точка зад седмия Ливърпул. Освен това имат и два мача по-малко от мърсисайдци.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е наясно, че в отбора му трябва да има известни промени след фиаското срещу Севиля. "На първо място, трябва да признаем истината. Трябва да се справяме по-добре и аз знам това. Трябва да науча играчите. Трябва да се справяме по-добре с такива очаквания и изисквания към този отбор. Те са високи и ние трябва да се справим с тях. Трябва да ги подобрим, така че аз трябва да науча играчите и те трябва да се активизират", заяви Тен Хаг. Срещата ще бъде предавана по Диема Спорт 2. Един от играчите, който получи големи критики след загубата от Севиля бе Давид де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички