Босът на Ливърпул изненада: Не продаваме клуба


Босът на Ливърпул изненада: Не продаваме клуба
Снимка: Getty Images

2676 0

Американският собственик на Ливърпул Джон Хенри обяви, че няма планове да продава клуба, след като през ноември миналата година бе съобщено, че се проучва продажба.

От компанията "Fenway Sports Group", която придоби Ливърпул за 300 милиона паунда през 2010 година, коментираха преди три месеца, че биха проучили опцията за привличане на инвеститори, ако това е в „най-добрия интерес“ на клуба, пише агенция „Ройтерс“.

След първоначалното изявление президентът на Ливърпул Том Вернер заяви, че няма спешност за приключване на потенциална сделка. Сега Хенри е говорил в неделя и бе цитиран от "Boston Sports Journal".

"Знам, че имаше доста разговори и цитати относно Ливърпул, но аз се придържам към фактите – ние просто формализирахме един текущ процес. Дали ще бъда в Англия завинаги? Не. Дали продаваме Ливърпул? Не.

Дали говорим с инвеститори за Ливърпул? Да. Дали нещо ще се случи? Вярвам, че е така, но това няма да бъде продажба. Продавали ли сме нещо в последните 20 и повече години?", са думите на американеца. Наскоро се появи информация, че Ливърпул не може да бъде продаден заради Манчестър Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички