Блокчейн компанията Tezos е новият спонсор на Манчестър Юнайтед


Блокчейн компанията Tezos е новият спонсор на Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

2719 0

Манчестър Юнайтед обяви официално новия си спонсор. Английският клуб подписа дългосрочен контракт с блокчейн-платформата Tezos, която е базирана в Ню Йорк. Емблемата на компанията ще се появи на тренировъчните екипи на отбора.

Манчестър Юнайтед не разкри детайли по сделката. Според журналиста от BBC Саймън Стоун, "червените дяволи" ще получават около 24 милиона паунда годишно. Предишният спонсор, чието лого красеше тренировъчните екипи, беше американската застрахователна компания Aon. В края на миналата година обаче договорът изтече.

"Това е много вълнуващо партньорство за Манчестър Юнайтед, защото ни свързва с една от най-напредналите, надеждни и устойчиви блокчейн компании в технология, която обещава да промени начина, по който всеки може да се свързва с другия", заяви Виктория Тимпсън, директор на партньорствата в клуба.

Ръководството на Юмнайтед смята, че търговската привлекателност на клуба не е отслабнала, въпреки пандемията от коронавирус и не най-добрите резултати на терена. Трансферът на Кристиано Роналдо също спомогна за бизнес развитието на клуба. Самият Роналдо е в най-лошата си серия от 12 години насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички