"Благодаря на Греъм Потър"! Треньорът на Брайтън Роберто де Дзебри "жегна" Челси след успеха


"Благодаря на Греъм Потър"! Треньорът на Брайтън Роберто де Дзебри "жегна" Челси след успеха
Снимка: Getty Images

9729 0

Треньорът на Брайтън - Роберто де Дзебри, "жегна" Челси и бившия наставник на "сините" - Греъм Потър, след като неговият отбор постигна впечатляващ успех с 2:1 над именития си съперник в събота насред "Стамфорд Бридж".

Това дори бе втората победа на тима на Де Дзебри срещу този противник през сезона. По-рано през кампанията "чайките" постигнаха исторически успех с 4:1 над "сините".

Специалистът благодари за победата именно на Потър, който напусна именно Брайтън, за да подпише с лондончани. Малко по-късно обаче двете страни се разделиха след ужасното представяне на отбора през сезона.

"Трябва да благодаря на Греъм Потър, защото заварих страхотен и силен отбор и в момента се опитвам да му предам идеята си", заяви Де Дзебри след двубоя, споделяйки впечатленията си от мача.

"Искаме финал"!

"Беше страхотен ден за нас. Резултатът, представянето. Този мач ни носи повече енергия, увереност, ентусиазъм да завършим сезона по най-добрия начин. Сега трябва да се подготвим за полуфинала. Бихме искали да играем финал. За да го направим, ще трябва да спечелим", допълни още наставникът.

На Брайтън предстои полуфинал от ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед. "Чайките" се представят впечатляващо, което е и една от причините техен играч да е обект на интерес от 3 английски грандове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички