Благодарение на наказанието на Атлетико, Юнайтед урежда идеален партньор на Погба


Благодарение на наказанието на Атлетико, Юнайтед урежда идеален партньор на Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

7330 0

Забраната за трансфери през 2017 година, която получи Атлетико Мадрид, и която беше потвърдена от КАС, помогна значително на Манчестър Юнайтед през настоящото лято, информира "Marca". Въпреки че привличането на Антоан Гризман се оказа невъзможно, наказанието павира пътя на "червените дяволи" да привлекат идеалния партньор на Погба в халфовата линия - Фабиньо.

Бразилският ас на Монако беше топ трансферна цел на английския гранд в последните години, но до сделка така и не се стигна. Сега личното му желание беше да премине в Атлетико, но заради наказанието той е готов да играе на "Олд Трафорд".

Според информацията, ръководството на Манчестър Юнайтед е в напреднали преговори с Монако за играча, като се очаква сделката да е приключена в следващите няколко дни.

Фабиньо ще помогне на Погба да се включва повече в атака, тъй като е типичен дефанзивен полузащитник и в Монако се доказа като един от най-добрите на този пост, въпреки че съвсем до скоро той играеше на позицията десен защитник. Очаква се трансферната сума, която Юнайтед ще плати, да е между 30 и 40 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички