Погба има своето обяснение защо Моуриньо е Специалния


Погба има своето обяснение защо Моуриньо е Специалния

1595 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба сподели, че способността на Жозе Моуриньо да прави "екстремни неща" го е превърнала в Специалния. 

"Той е Специалния, защото побеждава. Понякога прави екстремни неща, за мача срещу Челси той смени тактическата ни постройка точно преди двубоя", разкри Погба пред Sky Sports. 

През този сезон "червените дяволи" завършиха на шеста позиция във Висшата лига, но си осигуриха участие в Шампионска лига като спечелиха трофея в Лига Европа. 

"Ние никога не бяхме тренирали, по начина, по който ни каза, че ще играем. Оказа се обаче, че е нещо добро и спечелихме. Още през първия си сезон тук спечели три трофея и доказа защо е специален", продължи Погба с суперлативите към мениджъра си. 

"Той е треньор, който има отношение към играчите. Като дойдох той проведе разговор с мен и имах добро предчувствие от първия момент. От това се нуждае всеки играч. Първият ми сезон тук бе добър, но и сложен, трябваше да се адаптирам към английския футбол. Нямах предсезон, така че скочих направо".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички