Бивша звезда на Арсенал: Взимайте Роджърс!


Бивша звезда на Арсенал: Взимайте Роджърс!
Снимка: Getty Images/Guliver

2126 0

Отборът на Арсенал изпитва сериозни трудности от началото на сезона. „Топчиите“ са на 6-тото място в Премиър лийг, като вече изостават на 8 точки от 4-тата позиция, която дава право на участие в Шампионската лига. Тимът записа едва един успех в последните си 7 срещи и логично започнаха спекулации за уволнението на наставника Унай Емери.

Дългогодишният играч на Арсенал Пол Мърсън даде коментар за ситуацията в клуба. Според него е крайно време испанският мениджър да бъде уволнен, като Мърсън предлага неговия заместник да бъде треньора на Лестър Брендън Роджърс. „Ако аз бях на мястото на ръководството на Арсенал в момента, щях да звънна на Лестър и да ги попитам „колко искате за Брендън Роджърс?“. Щом отборът може да плаща 72 милиона паунда за Пепе – крило, което никога досега не е играло в Премиър лийг, то аз бих платил 40 милиона паунда за Роджърс още утре сутринта. Само погледнете какво направи той в Суонзи, Ливърпул, Селтик, а сега и в Лестър. Дайте му 6 години и го оставете да прави каквото си иска. Той подобрява играчите“ заяви Пол Мърсън.

Брендън Роджърс бе близко до спечелването на Висшата лига през 2014г., но остана втори с Ливърпул. Впоследствие той спечели два пъти първенството на Шотландия със Селтик, а в момента е на второ място в Премиър лийг с тима на Лестър. А ето какво се случи в сблъсъка между настоящия тим на Роджърс и Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички