Тотнъм определи точната цена на Хари Кейн, за да откаже Манчестър Юнайтед


Тотнъм определи точната цена на Хари Кейн, за да откаже Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2894 0

Макар и все още да е далеч летният трансферен прозорец, то за слуховете и новините покрай големите звезди във футбола няма почивка. Едно от най-горещите имена за пореден път ще е Хари Кейн, като този път за основен кандидат за привличането му се счита Манчестър Юнайтед.

Ясна е точната сума, която Манчестър Юнайтед трябва да плати за Кейн

Според "The Times" Тотнъм е изяснил, че желанието им е да получат 100 милиона на един транш, за да обмислят продажбата на Кейн. "Шпорите"ще изискат толкова висока сума, за да възпре Манчестър Юнайтед, който постави нападателя в краткия си списък с трансферни цели.

29-годишният Кейн се превърна в гореща тема за обсъждане напоследък, тъй като е в последните 16 месеца от настоящия си договор. Спекулира се, че той иска да си осигури преминаване в елитен клуб в търсене на трофеи.

От лондонския клуб не са склонни да продадат англичанина на местен съперник, като отхвърлиха гарантирана оферта от 75 милиона паунда от Манчестър Сити през 2021 г.

Трикратният носител на "Златната обувка" на Висшата лига, също привлече интереса на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. Въпреки това е малко вероятно той да смени шампионата, тъй като това би повлияло на стремежа му да счупи рекордана Алън Шиърър от 260 гола във Висшата лига. Като цяло Кейн е вкарал 270 гола и е направил 63 асистенции в 424 мача за Тотнъм досега. И все пак от Юнайтед имат резервен вариант, ако не подпишат с Хари Кейн и това е звездата на Наполи Виктор Осимен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички