Бивш съотборник съсипа Азар: Той е най-мързеливият футболист, начинът му на хранене пречи на кариерата му


Бивш съотборник съсипа Азар: Той е най-мързеливият футболист, начинът му на хранене пречи на кариерата му
Снимка: Getty Images

2256 0

Джон Оби Микел, който игра за Челси в продължение на 11 сезона от 2006 до 2017 г., даде интервю за радиостанция Dubai Eye и си спомни времето си в Лондон, където играеше заедно с Еден Азар. Бившият нигерийски национал, който се оттегли от футбола през 2021 г., говори за отношенията си с белгийския нападател, като не използва никак ласкави думи.

"Не знаех колко много означават тренировките в Челси, докато не се присъединих към тях. Няма как да си кажете: "Днес не ми се тренира. Единственият, който знаеше как да го направи и да му се размине, беше Еден Азар. Той е най-мързеливият футболист, който някога съм виждал... Когато обаче дойдеше денят на мача, показваше на какво е способен и взимаше наградата за най-добър играч", заяви Микел.

"Диетата" на Азар

Микел признава, че Азар не е трябвало да тренира на най-високо ниво, за да бъде най-добрият играч в даден мач, но не е впечатлен от диетата на бившия капитан на Белгия: "Вечерта преди мач той прекарваше 20 минути или половин час в ядене на оризов пудинг след вечеря. Той се наслаждава на храната си.

Според него няма съмнение, че настоящият нападател на Реал Мадрид има много способности, Микел обаче вярва, че бившият му съотборник можеше да бъде още по-добър играч, ако беше положил повече усилия в тренировките, за да подобри играта си.

А с какво Еден Азар скандализира феновете на Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички