Бивш съотборник на Роналдо говори за нападки към него от първия му престой в Юнайтед


Бивш съотборник на Роналдо говори за нападки към него от първия му престой в Юнайтед
Снимка: Getty Images

1472 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо пропусна последния двубой на "червените дяволи" срещу градския съперник Манчестър Сити, загубен с 4:1. 37-годишният играч поднови тренировки и се очаква да е на разположение за състава на Ралф Рангник за мача в събота срещу Тотнъм. Двубоят е от ключово значение и за двата тима, тъй като се борят за място в топ 4.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник обясни, че отсъствието му е заради контузия на тазобедрената става. Липсата на Роналдо доведе до още повече спекулации за бъдещето му и подхрани съобщенията за раздор в съблекалнята, въпреки че тези слухове бяха категорично отречени от хора, свързани с клуба. Бившият му съотборник от първия му престой в клуба Луис Саха разкри, че да докажеш грешката на скептиците е танц, който Роналдо е правил и преди.

"Той беше много уверен, но в същото време му беше по-трудно да се контролира, защото играчите, които бяха част от духа на клуба, не можеха да разберат всичко, което Кристиано Роналдо внасяше. Той се опитваше да се защити през цялото време. Имах няколко наистина хубави периода с Кристиано Роналдо и Уейн Рууни до мен, беше невероятно. Днес го виждам като най-добрия нападател. Той е невероятен", завърши Саха. Междувременно се появиха спекулации, че "червените дяволи" дори са намерили заместник на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички