Юнайтед: Реал отвлича вниманието от посредствеността си на пазара


Юнайтед: Реал отвлича вниманието от посредствеността си на пазара

2333 0

Манчестър Юнайтед отговори на обвиненията на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, че "червените дяволи" са виновни за провалената сделка за Давид Де Хеа. Английският гранд разпространи специално становище, в което заявява, че Кралският клуб се опитва да отвлече вниманието от посредствеността си на трансферния пазар.

"Фактите са ясни и те са категорични. Футболната асоциация изрази готовност да ни подкрепи за това, че сме изпратили документите за Давид навреме. По всичко изглежда, че от Реал се опитват да отвлекат вниманието от своята посредственост през това трансферно лято”, гласи част от позицията на Манчестър Юнайтед.

„Всички обичаме да търсим вината в други. Когато обаче се стигне до там и даден футболист ти се изплъзне, вината си е изцяло твоя”, добавят още "червените дяволи".

Флорентино Перес заяви, че Манчестър Юнайтед е неопитен на траснферния пазар. Освен това, босът на Реал Мадрид обвини "червените дяволи", че са раздухали ситуацията около Серхио Рамос, а той е нямало да напусне "белия балет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички