Бивш капитан на Юнайтед: Не вярвам Роналдо да помогне за титлата в Англия


Бивш капитан на Юнайтед: Не вярвам Роналдо да помогне за титлата в Англия

1827 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн сподели вижданията си за сезона на тима след завръщането на Кристиано Роналдо. На 27 август английският клуб обяви, че си връща звездата, а днес това бе осъществено и на практика. Кийн обаче не е голям оптимист за спечелването на важни трофеи от "червените дяволи" през тази кампания.

"Бях изумен. Това е чудесно. Това е страхотна новина за Юнайтед, феновете и Висшата лига. Без съмнение той остава играч от световна класа. Разбира се, обсъждахме плюсовете и минусите. Хората може да се съмняват в него, но неговият глад и страстта му останаха с него. Този човек струва много пари", започна легендата на "червените дяволи", цитиран от Sky Sports.

"Видяхме го и на Европейското, той спечели "Златната обувка". Световното първенство е след година и половина, така че Кристиано е решен да продължи в същия дух. Той е умен човек. Роналдо се завръща, за да спечели. Що се отнася до моите съмнения, не съм сигурен, че той ще бъде решаваща фигура, която ще им позволи да спечелят големи трофеи, но победите във ФА Къп и Купата на Лигата са напълно възможни", допълни бившият халф.

"Роналдо е победител. Той се завръща за победа, но Манчестър Юнайтед има проблеми и с Роналдо, и без него. Това е полузащитата и вратарят. Като цяло виждам много предимства в трансфера му, но не мисля, че ще спечелят Висшата лига", допълва Кийн. А защо трансферът на Роналдо може да провали "дяволите" четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички