Кристиано Роналдо: Сър Алекс, това е за теб!


Кристиано Роналдо: Сър Алекс, това е за теб!
Снимка: Getty Images

8161 0

Кристиано Роналдо сподели в емоционална публикация своите чувства от завръщането в Манчестър Юнайтед. Португалецът призна, че това е клубът на неговото сърце и обеща да върне славните години на клуба. Той посвети своето завръщане на сър Алекс Фъргюсън.

"Всеки, който ме познава, знае за моята безкрайна любов към Манчестър Юнайтед. Годините, които прекарах в този клуб вяха абсолютно прекрасни и пътят, който извървяхме заедно е написан със златни букви в историята на тази велика и прекрасна институция"

"Не мога дори да започна да описвам моите чувства сега, когато видях завръщането ми в Манчестър Юнайтед обявено по целия свят. Това е като мечта, след всички пъти, в които играх срещу Манчестър Юнайтед и даже като противник винаги съм имал любовта и подкрепата на феновете. Това е абсолютно 100% нещото, от което са направени мечтите"

"Моята първа титла, моята първа купа, моята първа повиквателна за националния отбор на Португалия, моята първа Златна топка и моята първа Златна обувка, те са родени от тази специална връзка между мен и "червените дяволи". Историята беше написана в миналото и историята ще бъде написана още веднъж. Имате думата ми"

"Аз съм точно тук!
Аз съм връщам, където принадлежа!
Нека да го направим още веднъж!

П.П.: Сър Алекс, това е за теб..."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички