Бивш играч на Арсенал: „Непобедимите“ ще бият този Ливърпул


Бивш играч на Арсенал: „Непобедимите“ ще бият този Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

2408 0

Бившият вратар на Арсенал Йенс Леман смята, че Ливърпул ще изравни постижението на отбора на „артилеристите“ от 2004-та година, но смята, че онзи отбор би спечелил срещу настоящия тим на Юрген Клоп. Бившият немски национал беше част от тима на Арсен Венгер, който успя да спечели шампионата на Англия, след като стана първият отбор от Престън през 1889-та година, който печели елитната титла в Англия без да допусне нито едно поражение.

Ливърпул вървят по стъпките на това постижение, като мърсисайдци имат 25 победи и 1 равенство от 26 срещи в първенството и са на първото място в класирането. „Ливърпул са невероятен отбор. Имат всички необходими съставки, за да бъдат непобедени“, каза Йенс Леман. „Те са страхотен отбор, който е много добре организиран, но понякога има късмет. Но това не е критика – от време на време ние също имахме късмет и вярвам, че ако работиш усилено, понякога и съдбата е с теб. Мисля, че отборът на Арсенал от 2004-та година ще победи този тим на Ливърпул. Няма да е лесно, но смятам, че ние щяхме да спечелим, защото имахме повече индивидуална класа от тях“, каза бившият немски вратар.

Ливърпул подновяват битката във Висшата лига с домакинство на Уест Хям. Двубоят е в понеделник от 22:00ч. А ето кой футболист си проси трансфер в Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички