Ван Дайк: Няма паника в отбора


Ван Дайк: Няма паника в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

2069 0

Бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк смята, че няма да има паника в отбора след снощната загуба на тима в първия кръг от осминафиналната фаза на Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид. Носителя на трофея от миналата година се нуждае от победа в реванша, след като Саул Нигес отбеляза единствения гол на „Уанда Метрополитано“ в снощната вечер.

След двубоя Върджил ван Дайк каза следното: „Много сме разочаровани, беше разочароващ мач. Знаехме, че ще бъде битка и то здрава, тъй като те са доста организирани. Трябва да бъдем търпеливи, а и голът, който допуснахме, не помогна особено. Но е минала само едната половина от сблъсъка. Ние сме позитивни, все още сме уверени в качествата си. Знаем, че ще имаме нашите шансове. Мисля, че трябва да бъдем уверени във възможностите си и ще бъдем. За момента се представяме чудесно през сезона. Никога не е приятно да загубиш, но ние трябва да бъдем уверени и да не се паникьосваме. Определено ще извадим редица плюсове от тази загуба.“

Загубата бе едва трета през сезона за играчите на Юрген Клоп. До момента те записаха поражения от Наполи в Шампионската лига и от Астън Вила за Карабао Къп. Партньорът в отбрана на Ван Дайк Анди Робъртсън обаче прие загубата далеч по-тежко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички