Манчестър Юнайтед позлатява Каземиро, за да играе във Висшата лига


Манчестър Юнайтед позлатява Каземиро, за да играе във Висшата лига
Снимка: Getty Images

4492 0

Манчестър Юнайтед е готов да отдели доста солидна сума, за да привлече Каземиро от Реал Мадрид. "Кралският клуб" иска 70 милиона за бразилския дефанзивен халф, като "червените дяволи" са готови не просто да ги платят, а да предложат космическа заплата на спечелилия 5 трофея от Шампионската лига с Реал футболист.

Според Marca английският тим предлага на Каземиро заплата два пъти по-голяма от тази в Реал Мадрид, както и договор за 5 години (до 2027). Тези условия определено могат да примамят халфа, който вече е на 30 години и въпреки огромните му успехи с "белия балет", договорът му изтича през 2025 и предвид политиката на испанския шампион, едва ли ще бъде подновен.

Ръководството на английския клуб е готово да плаща заплата на стойност 18 милиона евро на футболиста, съобщава пък журналиста Танкреди Палмери. Ако това се случи, Каземиро ще стане четвъртият най-добре платен играч във Висшата лига, като пред него ще са само съотборникът му Кристиано Роналдо, с когото деляха една съблекалня и в Реал Мадрид, както и звездите на Манчестър Сити и Ливърпул Ерлинг Холанд и Мохамед Салах.

Вижте още: Втори купувач пожела Юнайтед само за ден, този път наистина?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички