"Той просто загуби самочувствието си": Бивш ас на Челси с коментар за футболист на "сините"


"Той просто загуби самочувствието си": Бивш ас на Челси с коментар за футболист на "сините"
Снимка: Getty Images/Guliver

2616 0

Има голяма вероятност Челси да се раздели с още един футболист през настоящия трансферен прозорец. Бившият футболист на "сините" Крег Бърли смята, че Тимо Вернер не може да покаже нищо повече с екипа на лондончани.

"Като че ли Тимо просто загуби самочувствието си, същото беше и с Лукаку, според мен. Сега Тухел говори как Вернер трябва да намери онова постоянство в играта си, а аз смятам, че липсата му започва сериозно да дразни феновете на Челси", заяви Бърли пред ESPN.

"Tой е типът нападател, който редовно получава пет или шест шанса да отбележи и много рядко завършва атаката успешно. Просто изглежда, че мисли твърде много. Аз смятам, че той иска да си тръгне", добави още бившият футболист.

Спекулациите около бъдещето на германеца започват да се засилват. Наскоро той заяви в интервю, че не се радва на игровото си време и това го притеснява, защото може и да не получи повиквателна за германския национален отбор за Мондиал 2022. Футболните фенове твърдят, че Вернер трябва да си намери нов клуб, където да стартира на чисто.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето къде може да акостира Вернер това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички