Битката едва започва: Кейта иска в Ливърпул, Моуриньо дебне, за да го отмъкне


Битката едва започва: Кейта иска в Ливърпул, Моуриньо дебне, за да го отмъкне
Снимка: Gulliver/GettyImages

2345 0

Трансферната битка за подписа на Наби Кейта от РБ Лайпциг продължава с пълна сила. След като цяло лято се спекулира, че Ливърпул е готов на всичко, за да вземе младия халф, по всичко личи, че сега и Манчестър Юнайтед ще се включи в битката за подписа му. По-рано този месец немският тим отказа две оферти от мърсисайдци, а медиите в Англия пишат, че при третата оферта, на стойност 70 милиона паунда, немският тим не е могъл да откаже.

Днес се появиха снимки в интернет пространството, които може би доказват, че до сделка наистина се е стигнало, след като фенове на Ливърпул забелязаха, че Кейта е започнал да следи в Instagram футболистите на "червените" Роберто Фирмино и Садио Мане. 

Все още официална сделка между двете страни няма, което е добре дошло за Манчестър Юнайтед. Оказва се, че мениджърът на тима Жозе Моуриньо също е впечатлен от 22-годишния футболист и също иска да го има в тима си. Причина за това е, че "дяволите" ще играят и в Шампионска лига през сезона, като за това ще им е нужна по-дълга скамейка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички