Ливърпул не се отказва от Кейта, готви трета оферта


Ливърпул не се отказва от Кейта, готви трета оферта
Снимка: Gulliver/GettyImages

1389 0

Медиите в Англия информират днес, че Ливърпул готви трета оферта за халфа на РБ Лайпциг Наби Кейта. По-рано това лято немския тим отказа две предложения на мърсисайдци, като обявиха, че футболистът не се продава.

22-годишният халф направи страхотно впечатление през последния сезон и привлече погледа на Юрген Клоп, който е готов на всичко, за да го доведе на "Анфийлд". Гвинейският национал изигра важна роля, за да може тимът му да завърши на втора позиция в Бундеслигата, вкарвайки 8 гола и добавяйки 7 асистенции.

"Червените" искат да добавят поне още едно класно име в състава си, предвид факт, че ще участват в Шампионска лига за първи път от 2015 година насам, а предишните две оферти, в размер на 60 и 66 милиона паунда бяха отказани. Гвинейският национал още не е играл в най-комерсиалния футболен турнир, но Клоп е сигурен, че той ще донесе нужната класа за тима му. 

Сега от "Анфийлд" готвят трета оферта за Кейта, която може да се окаже и последна. Ръководството на тима е готово да плати 70 милиона паунда, а при положение, че получи трето поредно "не", то Клоп ще се пренасочи към друг халф преди старта на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички