Как да изберете печеливш отбор?


Как да изберете печеливш отбор?
Снимка: Getty Images

2321 0

Онлайн спортните залози могат да бъдат невероятно забавни и добре да печелите от тях, но само ако сте наясно как да изберете отбора победител.

Как да изберете отбора победител?

Определете целите си

Преди изобщо да влезете в платформата на някоя букмейкърска къща трябва да се напълно наясно с каква цел залагате. Дали искате просто да се забавлявате или целта ви е не само да следите мачовете в реално време, но и да печелите.

Ако искате да заложите някаква малка сума за който и да е отбор, тогава само трябва да се спрете на някой и да се надявате, че в края на играта ще сте познали резултата.

Но ако сте сериозен играч и искате да печелите от спортните залози, тогава трябва да подходите доста по-внимателно. В този случай на първо място трябва да сте много добре информирани. Силно препоръчително е прочетете анализите и прогнозите на професионалните типстъри от букмейкърските къщи и да си изградите стратегия, която да приложите при реализирането на залозите.

Информирайте се

За да откриете печелившият отбор, на който да заложите, трябва да познавате много добре не само любимия си отбор, но и всички останали отбори в надпреварата. Това означава, че трябва да имате информация за всеки един футболист,  начина, по който отборите са играли поне месец назад и най-важното - да знаете кой отбор има най-големи шансове да грабне купата и кой е пред изпадане от надпреварата.

Ако искате да сте наясно кой отбор към момента има шансове за изпадане от Висшата лига вижте тук .

Ограничете избора си

По време на футболния сезон  срещи се играят по цял свят и по всяко време. Ако се опитате да следите всички срещи и да анализирате всяка една от тях в опит да откриете печелившия отбор не само, че няма да успеете, но и ще се объркате още повече. Затова нашият съвет е да ограничите избора си първенства и отбори, които следите. Например, ако сте фен на Шампионска лига следете само срещите в нея. Така по-лесно можете да следите мачове, в които най-добрият отбор се изправя срещу отбора с най-големи шансове за изпадане от Шампионската лига . Или да селектирате отборите, които в момента са в добра форма и играят срещу отбори, които имат няколко поредни загуби и шансовете им за победа драстично намаляват.

Проверете за скрити фактори

Щом ограничите избора си до няколко отбора, задължително трябва да проверите т. н. “скрити фактори”. Това означава, че трябва да извършите по-задълбочена проверка, която включва:

● Здравословното състояние на футболистите от двата отбора

● Дали някой от играчите няма лични или семейни проблеми

● Дали не липсва някой от ключовите играчи

● Колко гола средно вкарват като гостуващи и като домакини

● Дали някой от играчите не е наказан

● Кой отбор на каква настилка е по-добър и други

Проверявайте много внимателно за скрити фактори, тъй като те оказват голямо значение по време на срещата. Знаете ли силните и слабите страни на двата отбора много по-лесно можете да определите кой е печелившия отбор, на който да заложите.

За какво да внимавате, когато избирате печеливш отбор:

● Не залагайте на любимия си отбор - Обикновено феновете на определен отбор са пристрастни, а това не е от полза при онлайн спортните залози. Затова се опитайте да пренебрегнете пристрастията си и да залагате за този отбор, който има истински шансове за победа. Кой отбор има шансове за изпадане от Висшата лига вижте тук.

● Контузии и наказания - Доста от отборите разчитат на ключови играчи и тяхното отсъствие може да се окаже фатално за изхода от срещата. Затова не бъдете мързеливи, а се информирайте, преди да направите залога дали някой от основните играчи на отбора, на който сте се спрели не е с контузия или с наказание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички