Почетино разсея слуховете за Манчестър Юнайтед: Щастлив съм в ПСЖ


Почетино разсея слуховете за Манчестър Юнайтед: Щастлив съм в ПСЖ
Снимка: Getty Images

2183 0

Аржентинският мениджър Маурисио Почетино е категоричен, че е щастлив в Париж и иска да довърши договора си с Пари Сен Жермен, който изтича през 2023 година, независимо от спекулациите, свързващи го с вакантния мениджърски пост на Манчестър Юнайтед.

Аржентинецът от дълго време е свързван с позицията на „Олд Трафорд“ след шест сезона във Висшата лига с отборите на Саутхемптън и Тотнъм. Юнайтед уволниха Солскяер в неделя след една победа в последните си седем мача за първенство, но заявиха, че искат да изчакат до края на сезона, преди да обявят постоянен наставник.

Почетино е в Манчестър тази седмица, но ще гостува на градския съперник на Юнайтед – Сити, като при победа на „Етихад“ ще си гарантира място в осминафиналите на надпреварата. „Договорът ми е до 2023, този сезон и още един. Не казвам нищо различно, много съм щастлив в Париж и това е факт, не е нещо, което мисля", започна Почетино.

"Щастлив съм в Париж. Фокусиран съм върху това, което правим. Обичам клуба, обичам феновете, имаме 11 точки преднина на върха в Лига 1 и се борим за класиране на 1/8-финалите в Шампионска лига. Това са моите приоритети и отговорности“, каза още аржентинският наставник.

Вече няколко мениджъри отрязаха Манчестър Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички