Беше ме срам - Собственикът на Лийдс за провалената сделка с Челси за Рафиня


Беше ме срам - Собственикът на Лийдс за провалената сделка с Челси за Рафиня
Снимка: Getty Images

3800 0

Трансферната сага около бразилския футболист Рафиня приключи отдавна. Крилото вече е футболист на Барселона, но собственикът на Лийдс Андреа Радризани разкри интересни детайли около провалената сделка с Челси за нападателя.

Припомняме, че всичко между Лийдс и Челси бе договорено и се очакваше, че Рафиня ще премине много скоро в Западен Лондон. Тогава точно обаче се намеси и Барселона и отмъкна бразилеца под носа на лондончани.

"За мен всичко с Челси бе готово. Рафиня щеше да премине там. Повярвайте ми, беше ме адски срам да се обадя на Тод Боели и да му съобщя, че се оттегляме от първоначалната уговорка, но нямаше какво друго да направя, това е футболът. За мен това бе доста неуважителен ход", заяви собственикът на Лийдс пред "The Athletic".

Самият Рафиня също имаше пръст в цялата тази работа, защото искаше да премине в Барселона, а не в Челси. Да, създалата се ситуация може да е предизвикала доста дискомфорт в редиците на лондонския гранд, но привържениците на тима застанаха зад своя собственик и го защитиха. За сметка на това обаче не останаха длъжни на бразилския футболист, заявявайки, че тимът не се нуждае от подобен играч, който се отмята.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Сесар Аспиликуета, след като стана ясно, че остава в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички