"Беше като Кристиано Роналдо": Александър-Арнолд сравни Садио Мане с португалеца


"Беше като Кристиано Роналдо": Александър-Арнолд сравни Садио Мане с португалеца
Снимка: GettyImages

1281 0

Звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд наскоро сподели възхищението си от бившия си съотборник Садио Мане, правейки сравнения между сенегалската звезда и самия Кристиано Роналдо.

Интересното сравнение Роналдо - Сане

Говорейки с Гари Невил в "The Overlap", Трент шеговито изрази благодарност, че никога не се е налагало да се изправя срещу Мане на терена, подчертавайки неговия изключителен талант и гъвкавост като нападател.

Още: Нико Ковач коментира изненадващия слух, че наследява Клоп в Ливърпул

Садио Мане бе сравнен с Кристиано Роналдо

"Садио Мане е единственият играч, с когото играх и за когото винаги съм бил благодарен, че не трябва да играя срещу него. Той беше перфектния нападател, имаше всичко. Като атлет той беше като Кристиано Роналдо – имаше скок, беше бърз, можеше да завърши и с двата крака и бе заплаха през цялото време", категоричен е Трент.

Мане, който се радваше на успешен период в Ливърпул, отбелязвайки 120 гола в 269 изяви, напусна клуба през 2022 година, за да се присъедини към Байерн Мюнхен. Престоят му в Германия обаче беше краткотраен, тъй като той се премести в Саудитската професионална лига през 2023, обединявайки сили с Роналдо в Ал Насър.

"Хората ще си помислят, че съм луд, но..." - бивш играч на Ливърпул смята, че Маурисио Почетино може да успее на "Анфийлд"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички