"Хората ще си помислят, че съм луд, но..." - бивш играч на Ливърпул смята, че Маурисио Почетино може да успее на "Анфийлд"


"Хората ще си помислят, че съм луд, но..." - бивш играч на Ливърпул смята, че Маурисио Почетино може да успее на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images

1602 0

Макар че все още не е завършил първият му сезон начело на Челси, вече се появи мнение, че Маурисио Почетино би могъл да се насочи към Ливърпул и да наследи успешно Юрген Клоп.

"Ако той наследи този състав на Ливърпул..."

То дойде от бившия играч на мърсисайдци Глен Джонсън, който заяви следното пред "Betfred":

"Наясно съм, че хората ще си помислят, че съм абсолютно луд, но Почетино е голямо име, което може да се захване с тази работа и да привлече вниманието на всички".

Маурисио Почетино

"Такъв ход би развълнувал феновете, въпреки това, което става в Челси през този сезон, защото не вярвам, че вината за случващото се е на Маурисио. Няма как да се превърнеш в лош треньор за една вечер, а ако той наследи този състав на Ливърпул, тогава смятам, че би могъл да постигне добри неща на "Анфийлд"", обясни 39-годишният бивш десен бек, а след това все пак допълни:

ОЩЕ: Какво ще прави след раздялата с Ливърпул? Клоп посочи какво иска жена му от него!

"Притеснявам се за човека, на когото ще му се наложи да "влезе в обувките" на Юрген Клоп. Убеден съм, че в бъдеще Ливърпул отново ще има успешен мениджър, но да го направиш веднага след Юрген... ще бъде доста трудна работа".

*Почетино има договор с Челси до лятото на 2025-а година. До момента той е водил "сините" в общо 43 мача във всички турнири, в които е постигнал 22 победи, 9 равенства и 12 загуби (91:64 голова разлика).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Маурисио Почетино бе бесен след 6:0 за Челси заради нелепа случка, предупреди играчите (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички