Бернардо Силва отсече: Искам в Сити, играем срещу най-силните отбори в света


Бернардо Силва отсече: Искам в Сити, играем срещу най-силните отбори в света
Снимка: Getty Images

1971 0

Звездата на Манчестър Сити Бернардо Силва увери, че иска да остане да играе в отбора, считайки го за „най-добрия в света“ и се надява да продължи с английския лидер. 27-годишният португалец е ключов играч в селекцията на Хосеп Гуардиола, а дотук през сезона има седем гола в 18 мача от Премиър лийг.

Те спомогнаха на „гражданите“ да са на първото място и с шест точки превес пред втория Ливърпул. Силва бе спряган с трансфер през лятото, но сега той увери, че е щастлив в отбора и иска да продължи да играе на най-високо ниво в най-силната лига в света.

„Сега играя в най-добрия шампионат в света и смятам, че тук е най-високото ниво. Преди години имаше испанска доминация, която се задържа дълго време. Мисля, че сега обаче английските клубове са най-силните в света и именно заради това искам да остана да играя на Острова“, каза Силва пред O Jogo.

“Личните решения също са важни, както и желанието на семейството ми. Но на мен мечтата ми е да играя тук“.

Силва има 225 мача за Сити във всички надпревари след преминаването му от Монако през 2017-а година и досега има 10 трофея на местно ниво с „небесносините“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички