Манчестър Сити сдава Бернардо, за да си осигури Хари Кейн


Манчестър Сити сдава Бернардо, за да си осигури Хари Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

1124 0

Манчестър Сити може да се раздели с полузащитника Бернардо Силва, като той може да стане „жертва” от първия отбор на голямата чиста в английския шампион.

Бившият играч на Монако бе с ключова роля за силния сезон на Сити в Шампионска лига, където вкара един гол и подаде за други два като в 11 мача бе титуляр. За съжаление на „гражданите”, те загубиха финала от Челси.

Силва обаче изпитваше проблеми да се утвърди в състава в последните месеци от Премиър лийг, като остана неизползвана резерва в последните три от петте мача за новия властелин на Висшата лига.

Според The Telegraph Пеп Гуардиола планира освежаване на отбора през лятото, а Силва, въпреки че е сред любимците на испанеца, може да бъде освободен срещу трансфер.

Шефът на отбора Халдуун Ал Мубарак призна, че отборът ще търси заместник на рекордьора по голове Серхио Агуеро, а евентуални пари от Силва може да помогне да се закупи един измежду Хари Кейн или Ерлинг Холанд.

Силва има 35 гола и 44 асистенции в 201 мача за Сити, като договорът му с тима от „Етихад” изтича през лятото на 2025-а година. А кога Сити ще играе за Къмюнити шийлд, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички