Бербатов към Моуриньо: В никакъв случай не продавай Марсиал


Бербатов към Моуриньо: В никакъв случай не продавай Марсиал
Снимка: Gettty Images/Guliver

4188 0

Бившият голмайстор на Висшата лига и лидер на нападението на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, предупреди бившия си клуб и Жозе Моуриньо да не бъде продаван нападателя Антони Марсиал.

Най-резултатният футболист в историята на националния отбор на България е категоричен, че бившият играч на Монако още не е разгърнал пълния си потенциал и трябва да получи шанс от португалския мениджър.

"Антони Марсиал трябва да остане на “Олд Трафорд”. С него играхме заедно в Монако и аз зная какво може. Бордът и треньорът трябва да имат предвид, че той дори не е близо до пълния си потенциал, Юнайтед е най-доброто място за него", сподели Бербатов, цитиран от Mirror.

"Той трябва да е търпелив и да изчака шанса си за изява, защото е невероятен футболист. Надявам се, че Жозе Моуриньо ще му даде повече игрово време, защото той е един от най-добрите млади играчи в Европа", добави Бербатов.

В момента френското крило не е дори част от подготовката на Манчестър Юнайтед, тъй като се завърна във Франция за раждането на второто си дете. Освен това към него има сериозен интерес, като Челси, ПСЖ и Байерн са сред основните претенденти за подписа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички