Ето го списъка от 5 футболни звезди, които Моуриньо иска в Юнайтед


Ето го списъка от 5 футболни звезди, които Моуриньо иска в Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

4196 0

Жозе Моуриньо не спира да се оплаква през това лято заради липсата на сериозни трансфери от страна на Манчестър Юнайтед и липсата на ключови футболисти по време на лятната подготовка. Той предприе тактиката на Антонио Конте от миналото лято, когато той се оплака от същото, а след края на сезона беше изхвърлен от отбора.

Вестник "Mirror" пък твърди, че се е добрал до списъка от 5-ма футболисти, за който португалският мениджър не спира да говори. И име №1 в него е Гарет Бейл. Този трансфер обаче отпадна като вариант веднага след отпадането на Португалия, след като Кристиано Роналдо обяви раздялата си с Реал Мадрид.

Сергей Милинкович Савич е друг от ключовите играчи, които Моуриньо е поискал от ръководството през последните седмици. Другите трима са Вилиан, Тоби Алдервейрълд и Алекс Сандро.

Най-голяма вероятност за трансфер има за защитника на Тотнъм и звездата на Челси. Лондончани искат да финансират селекцията си с продажба на 2-3 играчи и, въпреки че не желаят да продадат свой играч на "червените дяволи", именно Юнайтед предлага най-много пари за бразилския ас.

До момента единствено Фред беше привлечен от английския гранд, но Моуриньо настоява поне за още две нови попълнения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички