Моуриньо отново недоволства заради липсата на трансфери и дългата почивка на футболистите


Моуриньо отново недоволства заради липсата на трансфери и дългата почивка на футболистите
Снимка: Getty Images/Gulliver

1657 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, отново изрази недоволство заради слабата активност на клуба трансферния прозорец. "Червените дяволи" бяха разбити от Ливърпул с 4:1, а Специалния заяви, че иска две нови попълнения, които най-вероятно няма да получи. 

"Мисля, че няма да получа желаните от мен две нови попълнения. Надявам се все пак да успеем да привлечем поне още един нов играч до началото на сезона. Още преди няколко месеца дадох моя списък на ръководството на клуба и исках поне пет нови попълнения. Чакам да видя дали е възможно все пак това да стане реалност", заяви Моуриньо. 

След това той продължи да оплакванията си с това, че не е могъл да разчита на всичките си играчи. "Предстои ни мач с Реал Мадрид, а аз нямам много футболисти, на които мога да разчита. Антонио Валенсия се върна от почивка, която бе прекалено дълга според мен. Не бе в добра форма, а и се обади стара контузия. Марсиал е у дома, тъй като му се роди дете и няма как да разчитаме и на него в момента. Имаме Санчес и Мата, които играят всяка една минута. Просто се надявам, че момчетата, които са на заслужена почивка, да решат да се върнат малко по-рано и да помогнат на отбора си, тъй като в началото на сезона ще имаме проблеми", допълни още португалецът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички