Бербатов изненада: Един ден Уейн Рууни може да води Манчестър Юнайтед


Бербатов изненада: Един ден Уейн Рууни може да води Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

3395 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, подкрепи бившия си съотборник - Уейн Рууни, след уволнението му от Бирмингам. Българинът вярва, че английският нападател може един ден да води "червените дяволи". Рууни работи в Бирмингам 83 дни и от шести класира тима на 20-о място в Чемпиъншип.

Бербо не спести критики на Рууни

"Много трудна ситуация. Бирмингам бяха шести, когато Рууни пое поста, а сега са 20-и в таблицата. Изпадането от първите шест до двадесето място е голямо разочарование. И статистиката говори сама за себе си - той спечели само два пъти в 15 мача. Трудно е да се оправдае.

Димитър Бербатов вярва в Рууни, че може да води Манчестър Юнайтед

Но също така го защити

От друга страна, той нямаше време да се докаже. Все пак в съвременния футбол най-важното е резултатът. Първо трябва да постигнете резултати, за да си дадете време да развиете визията си. Не можете да се занимавате с визия, докато резултатите са лоши. За съжаление, във футбола времето не се дава толкова лесно.

Съчувствам му, защото знам, че иска да бъде мениджър и може би един ден ще управлява Манчестър Юнайтед - все още се придържам към тази гледна точка. Времето му в Бирмингам показва на всеки футболист, който би искал да стане треньор, че дори да имаш голямо име, това няма да те спаси от уволнение", коментира Бербатов, цитиран от Goal.com. А ето кой играч би заменил успешно Каземиро в Юнайтед според Бербатов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички