Барселона хареса играч на Манчестър Сити за заместник на Серхио Бускетс


Барселона хареса играч на Манчестър Сити за заместник на Серхио Бускетс
Снимка: Getty Images

3656 0

Испанският гранд Барселона ще се опита да привлече в своите редици един от футболистите на Манчестър Сити, който изигра много силен мач при победата с 3:0 срещу Байерн Мюнхен на 1/4-финалите в Шампионска лига, пише "Sport".

Според изданието, каталунците са били впечатлени от представянето на полузащитника Илкай Гюндоган, който бе с ключова роля при овладяването на центъра срещу баварците.

Договорът на 32-годишния немец с "гражданите" изтича на 30 юни, което означава, че би могъл да акостира на "Камп Ноу" като 'свободен агент'. През настоящата кампания той се представя на висота и е натрупал точно 40 мача във всички турнири (5 гола и 5 асистенции).

Заместник на Бускетс?

Гюндоган кара седма година на "Етихад", след като напусна Борусия Дортмунд през 2016-а. От тогава той е неизменна част от състава на Пеп Гуардиола и е близо до мач №300 за Сити - в момента е на "кота 293". Допълва се още, че Барса вижда в него идеален вариант за заместник на Серхио Бускетс, който приближава края на кариерата си и също е с изтичащ през идното лято контракт!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Барселона взе решение за Шави - обявява го при спечелена титла!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички