Барса подновява интереса си към Ерик Гарсия


Барса подновява интереса си към Ерик Гарсия
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Отборът на Барселона ще направи нов опит за привличането на защитника на Манчестър Сити Ерик Гарсия през януари. Гарсия бе силно свързван с преминаване на „Камп Ноу“ през лятото, но „гражданите“ успяха да го запазят в редиците си.

19-годишният футболист е продукт на школата на Барселона и би имал желанието да се завърне в Каталуния. Според ‘ESPN’ испанският гранд ще направи нов опит да вземе играча през януари, като е готов да предложи по-сериозна оферта. Сити искаше около 30 милиона паунда за испанеца през лятото, което включваше 20 милиона трансферна сума и още 10 милиона под формата на добавки. Решението за трансфера на Ерик Гарсия ще бъде взето от новия президент на Барселона. Той остава основна цел за обновяване на отбраната в тима, като е считан за дългосрочен наследник на 33-годишния Жерар Пике.

След трансфера си в Манчестър Сити през 2017-та година Ерик Гарсия има 27 мача и 1 гол под ръководството на Пеп Гуардиола. През последните няколко месеца той се установи като един от водещите избори за отбраната на тима заедно с новите попълнения Рубен Диаш и Нейтън Аке. А ето защо тимът на Барселона е изправен пред фалит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички