Байерн Мюнхен - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка НА ЖИВО?


Байерн Мюнхен - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка НА ЖИВО?
Снимка: Getty Images

8853 0

Байерн Мюнхен се изправя срещу Манчестър Сити от 13:30 часа българско време. Елитната контрола ще се проведе в Токио, като сблъсъкът е повторение от четвъртфиналите в Шампионска лига. 

Подготовка и съперничество

Именно през април двата колоса се срещнаха на разменено гостуване в ключова фаза от комерсиалния турнир. Тогава "гражданите" на свой терен взеха ключово предимство след 3:0, докато на "Алианц Арена" не бе излъчен победител - 1:1. 

Това ще бъде втора проверка в Япония за Пеп Гуардиола и компания, след като преди три дни бе записана любопитна победа от 5:3 над местния Йокохама. Байерн пък игра в Германия преди да замине за Азия и записа успех за историята - 27:0 срещу местния Ротах-Ерген в контрола. 

Миналата година, но в САЩ, Байерн Мюнхен и Манчестър Сити отново премериха сили. Тогава "гражданите" се наложиха с 1:0 чрез едно от първите попадения на Ерлинг Холанд за настоящия му отбор.

Къде да гледаме срещата

Днес двубоя ще може да гледате на живо в ефира на Мах Sport 4, като възпитаниците на Гуардиола получават леко предимство според предварителните очаквания. 

Ето къде да гледате по-късно Лудогорец - Олимпия Любляна от Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички