Атлетико отмъква ас на Арсенал?


Атлетико отмъква ас на Арсенал?
Снимка: Getty Images / Guliver

1570 0

Ръководството на Атлетико (Мадрид) определено няма да е статично на трансферния пазар през идното лято, като радио "Кадена Сер" информира, че "дюшекчиите" вече са уредили един трансфер.

Според информация на близката до мадридските клубове медия, плеймейкърът на Арсенал Санти Касорла вече се е разбрал за договор с шампионите на Испания.

Испанският национал е един от лидерите на "топчиите" през настоящия сезон, като има 7 гола и 10 асистенции, като в отсъствието на Месут Йозил се нагърби с голямата тежест в нападение заедно с Алексис Санчес.

Ръководството на Арсенал обаче продължава да не предлага нов договор на Касорла, който през тази година ще стане на 31. Това е и причината той да се съгласи на трансфер в "рохибланкос".

Освен това, ако "топчиите" решат да се разделят с играча, те няма да могат да вземат най-високата възможна сума за него.

Испанският национал е оценяван на над 20 милиона паунда, но договорът му изтича през лятото на 2016 година, като едва ли "артилеристите" ще рискуват да изпуснат футболиста без трансферна сума.

Според "Cadena Ser", разговорите на ниво клубове вече са започнати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички