Астън Вила взима звезда от Ла Лига, Емери натиска за трансфера


Астън Вила взима звезда от Ла Лига, Емери натиска за трансфера
Снимка: Getty Images

956 0

Астън Вила има интерес в това да привлече бранителя на Реал Бетис – Алекс Морено. След като наследи Стивън Джерард на мениджърския пост, Унай Емери иска да подсили бирмингамци с няколко нови попълнения.

Вила е свързван с трансфери на няколко играчи от Ла Лига, като лично испанският специалист инициира преговорите за тези сделки. Това не изненадва широката футболна общественост, след като специалистът дълго време работи в родината си, а сега Relevo твърди, че тимът от Западен Мидландс иска да вземе през зимата Морено.

Според медията „виланите“ вече са информирали за своя интерес представителите на играча, като 29-годишният защитник прави силен сезон досега за „вердибланкос“.

Играчът през цялата си кариера е играл единствено в Испания и с хода на годините се развива все по-впечатляващо. Досега той има 6 гола и 14 асистенции в 120 мача за Бетис, като той бе част от състава, който върна севилския клуб в европейските клубни турнири.

Испанците са в изгодна позиция за преговори с оглед договора на футболиста, който е до 2025-а година. А защо Вила ще се раздели с Емилиано Мартинес, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички