Ашли Йънг: Трудно ще отклоня предложение за завръщане в Уотфорд


Ашли Йънг: Трудно ще отклоня предложение за завръщане в Уотфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Ашли Йънг признава, че няма да може да откаже на Уотфорд, ако от клуба му предложат договор. Бившият английски национал заяви наскоро, че не съжалява за решението да напусне Манчестър Юнайтед в посока Интер през 2020, като през този сезон стана първият англичанин, печелил титлите във Висшата лига и Серия А.

Според Watford Observer, „стършелите“ са започнали преговори за крилото, чийто договор изтича това лято. Шампионът на Висшата лига през 2013 призна, че трудно ще отхвърли оферта за завръщане в клуба от Хертфордшър, който си гарантира промоция обратно в Премиършип миналия месец.

„Има преговори с Интер. Прекарах невероятно време тук в Интер, ако може да се стигне до сделка съм сигурен, че може да се осъществи. Ситуацията е малко изчаквателна заради пандемията, тъй като никой не знае с какви финанси ще разполагаме. Аз съм спокоен, наслаждавам се на футбола си, наскоро спечелихме шампионската титла.

Остават ни още четири кръга, четири мача за печелене, върху това съм изцяло фокусиран сега. Може да има много фактори в решението. Ще направя така, че то да бъде най-доброто за мен и моето семейство. Никога не съм казвал, че няма да се върна в Уотфорд. Това е клубът, в който започнах на 10 години, но за момента няма нищо сигурно. Представителите ми не са разговаряли с мен. Ще бъде трудно решение“, сподели той за Скай Спортс.

Междувременно стана ясно, че бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще се опита да отмъкне една от звездите на "дяволите" в новия му клуб Рома (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички