Ас на Юнайтед се опита да успокои бесните фенове на тима


Ас на Юнайтед се опита да успокои бесните фенове на тима
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1360 0

Една от звездите на Манчестър Юнайтед - Хуан Мата, се извини от името на целия тим на феновете след поредното слабо представяне през последния месец. Снощи "червените дяволи" шокираха света на футбола, след като загубиха с 1:2 у дома от Норич.

Това беше 6-и пореден мач без победа за отбора във всички турнири, като 20-кратните шампиони се отдалечиха от върха във Висшата лига, а освен това отпаднаха от Шампионска лига. Хуан Мата обаче се надява по време на коледната програма на Острова Манчестър Юнайтед да излезе от кризата, в която се намира.

"Разбира се, че сме разочаровани. Tова беше още един труден ден за нас, но единственото, което ни остава, е да излезем сплотени и да постигнем победата в следващия мач. Трябва да спечелим колкото се може по-скоро.

Много е тежко да не печелиш, особено пък у дома. Трябва да печелим на „Олд Трафорд“, ако искаме да бъдем успешни, но не го правим. Наистина дълбоко съжаляваме за феновете, смятам, че те са невероятни, затова им дължим по-добро представяне. Всички са изнервени. Феновете, щабът и особено ние, играчите. Трябва да останем заедно. Дойде време да покажем колко сме силни. Ще се борим във всеки мач, за да върнем добрите резултати. Дойде Коледа, а това е ключов период", категоричен беше в изявлението си Мата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички